Ännu ett idiotiskt göromål...

Nu har jag gjort det igen.

Jag skulle bara ta in fågelmatshuset och fylla det med frön, men så såg jag att det var alldeles trasigt och smutsigt.
Okej för att göra rent det, det är inte så knäppt, när man ändå har det inne kan man ju liksom skölja av det, men det kunde jag ju inte nöja mig med.
Nej jag börjar att renovera det lilla huset istället!

Nu har jag det stående i köket, rengjort, limmat, nybetsat och lackat!!!!

Jag är knäpp, jag vet, jag bjuder på det!

Puss och kram!

Nu jäklar är det vinter...

Oj, det kändes som att det räckte med att bara ställa frågan så POFF blev det vinter, och det med råge! Det är ju fantastiskt vacket när det är så här, och så mycket ljusare!
Jag var ute med hunden en lång runda nu på morgonen, svinkallt, ändå hade jag krånglat på mig långkalsingar under jeansen, det får bli termobrallor nästa runda!

Igår gjorde jag en till sån där onödig grej, jag sorterade räkningar! Allt som jag kunde hitta tog jag mig an. Slängde allt som inte är från 2006 och 2007 så nu är det inte så mycket kvar, men jag vet att det finns fler högar som ligger och dräller nånstans som förmodligen är så gamla att man kan kasta dem på en gång! Men det blir en uppgift till en annan dag, idag ska jag söka jobb, sex stycken nya har jag hittat som jag ska söka, puh!

Nu ska jag ta mig en promenad bortåt vägen och låna ett hålslag, så jag kan sätta in räkningarna i pärmar!

Ha en fin dag och hoppas ni får tillfälle att gå ut i det underbara vintervädret!

/Pauen

Jag sydde inte...

...nej det blev ingen kreativ eftermiddag härom dagen. Jag tog fram lite tyger men blev inte det minsta inspirerad så jag struntade i det. Jag gjorde nog inget speciellt istället, det är ju också lattjo.

Vi hörs lite senare!

Blir det aldrig vinter?

Det känns som att jag blivit väldigt väderfixerad på sista tiden, vilket är lite obehagligt eftersom jag tidigare tyckt att folk som gärna pratat om vädret är tråkiga och ytliga, håller jag också på att bli sån?
Men faktum är att de flesta talar och funderar väldigt mycket om vädret just nu, nånting är ju pajko liksom, det märks ju. Först en helt onaturligt varm sommar, i typ hela världen, sen ingen höst, och nu ingen vinter, men vänta ni bara i mars, april så smäller det säkert till med 15 minus och drivor av snö. Allt har liksom blivit förskjutet och snedvridet.

Nog om vädret.

Det börjar bli riktigt tråktigt att bara gå här hemma nu. Och när man har långtråkigt och är ensam så gör man konstiga saker.
I ett hem, speciellt ett där det bor barn, finns det alltid något att göra. Ta bara en titt in i tvättstugan, där står aldrig tvättkorgarna tomma, se på den aldrig sinande högen med sådant som ska strykas, kolla in trädgården, alltid finns det något träd som ska beskäras, eller ved att hugga, eller ogräs att rensa. Dessa arbetsuppgifter tar aldrig slut så nog finns det för mig att göra på dagarna, jag borde inte behöva hitta på egna arbetsuppgifter. OCH ÄNDÅ GÖR JAG DET?!
Ett tråkigt, kallt och obekvämt uppdrag gav jag mig själv, och jag har fortfarande ont i ryggen efter detta:
I snålblåsten, halvskymningen, iklär jag mig gummistövlar, gummihandskar och regnrock och ger mig ut med rengöringsmedel och diskborste i högsta hugg och börjar göra rent staketet!!!!

MEN vilket pucko jag är! Det finns säkert hundra anledningar till varför jag inte skulle gjort detta precis nu, en anledning är tex att det kunde lika gärna ha väntat till sommaren!

Nu har jag i alla fall kommit på en kul sak som jag ska göra, jag ska sy! Jag vet inte vad men det blir säkert fint! Jag återkommer senare idag eller i morrn och meddelar  hur det gick, om jag över huvud taget sydde något eller om jag bestämde mig för att klippa gräsmattan eller nåt annat viktigt istället!!

Ha det så bra så länge!

RSS 2.0