Så var glada julen slut...

Halli hallå!

Jorå nu är julen över för denna gång, nu är det färdigsmusslat med julklappar, det är färdigsillat och nubbat (nästan) och glöggen och pepparkakorna är vi också klara med.
Här i det numera beiga huset på höjden har julen förflutit lungt och stillsamt och onaturligt vältajmat, jag vet inte vad det beror på men vi har inte glömt något, vi har heller inte gjort avkall på någon tradition, vi har haft allt som vi brukar, jag har till och med hunnit göra fyra sorters julgodis!
Vi har fått in snitsen på det där med att fixa jul helt enkelt!

Nu tar vi i med nya friska tag och fixar nyårsfest i vanlig ordning, vi vet inte ännu vilka gästerna är, några är klara men kanske blir det några till, hur som helst så ska det fixas och lagas mat och handlas vin och dukas fint och införskaffas nyårs-outfit! Så i morgon blir det shoppingrunda med styvdottern, det blir lajbans!

Nu ska jag förflytta mig utomhus och leka med hundarna lite men om vi inte hörs innan så vill jag bara önska alla vänner en god fortsättning och ett gott nytt 2009, kram på er!

Punkt 8, 9 och 10

Känner att jag måste bli klar med den här listan någon gång nu, så vi kör....

8. Rockkonsert, ja någon gång måste ju vara den första! Kizz-konserten var ganska bra, lite dåligt ös tycker jag och det var inte så många låtar som jag kände igen, dessutom börjar de ju bli rätt gamla de där gubbarna, kan tycka att det blir lite larvigt med massa blod och monster då, men de "riktiga" fansen tycker förmodligen att det ska vara så, som det alltid varit.

Iron Maiden däremot var riktigt bra, jag kände igen många låtar och sjöng med i flera stycken och stod och hoppade, jag hade kul helt enkelt! Jag fick en t-shirt också, som jag kan ha på nästa konsert...hmmm, vi får väl se hur det blir med den saken!

9. Träffat gamla kompisar har jag gjort, det var himla roligt! Emma och Tina träffade jag tillsammans med Rosemarie på ett café inne i stan, det var jättetrevligt, varför har vi inte gjort det igen? Måste kolla med dem om de vill träffas igen, nu är det ju ändå mer än ett år sedan sist!

Petra och Pernilla träffade jag hemma hos Petra. Jag blev bjuden på liten tjejmiddag med utgång efteråt, det var jättekul, har inte träffat dem på 15 år! Vi hade en del att prata om, många minnen att gå igenom! Träffade även en annan gammal kompis där hemma hos Petra, Maria, jättekul att träffa henne också! Efter den första träffen har jag haft Petra och Pernilla + två småpojkar hemma hos mig på middag, oerhört mysigt! Sen har jag och Petra träffats med våra hundar ett par gånger.
På det stora hela är jag väldigt glad att jag fått kontakt med alla gamla vänner igen, man måste ju inte umgås så intensivt, men det känns skönt att veta var man har dem, att de mår bra och intressant att få lära känna dem på nytt och se hur de lever sina liv!

10. Det är ju helt sjukt egentligen att lilla jag fått äran att sjunga tillsammans med så kända och proffsiga artister (tillsammans med resten av kören naturligtvis) på så stora arenor som Globen, Hovet och Dalhalla! Dalhalla var något av det häftigaste jag varit med om, världens vackraste scen och riktigt skön stämning trots regn och ganska kallt väder. Jag hoppas att jag får uppleva det igen!

Jahaja, då var vi klara med listan, skönt, nu kan jag börja prata om nutiden istället, det känns bra! Men nu måste jag ta tag i saker, jag hör av mig lite senare!

Kram så länge!

RSS 2.0