Från mellofantast till....anti?

Ja nu är det så kallade mellot avklarat för den här gången, vi har naturligtvis den stora europafinalen kvar men den har jag ju gett upp hoppet om för flera år sedan. Och i år har jag även halv-bojkottat de svenska tävlingarna, inte pga att det är så många tävlingar, inte på grund av det varit dåliga låtar med, tvärtom det var mycket bra med i år, nej, den enda anledningen till att jag bara tittat på två deltävlingar i är programledaren. Petra Mehde, vad är det för en människa? Vem tycker att hon är rolig? Varför måste hon paja hela konceptet genom att skoja bort det? Jag tyckte inte om henne från början, jag har sett henne både i "Dubbat" och "Morgonsoffan" så det är inga förutfattade meningar, men när första deltävlingen vankades så tänkte jag att jag skulle ge henne en chans, hon kanske skulle vara seriös och bra i ett seriöst sammanhang, men icke! Fy fabian vad hon var dålig! Jag hoppas innerligt att SVT också märkte det och satsar på någon annan nästa år, annars är det ju slut med mellot för min del, och det vore ju så tråkigt.

Nåja, nu är det i alla fall slut för i år, och den stora finalen kommer jag också att missa för då kommer jag befinna mig i Orlando! Känns bra!

Från det ena till det andra, jag har tre hundar hemma nu! Vi är hundvakt till Signes brorsa, Ceasar. Det är trevligt! Lite meckigt när man ska ut på promenad men går man i skogen så kan småttingarna vara lösa och då går det bra!

Idag är det stora tvättardagen har jag bestämt, så nu ska jag kila in i tvättstugan och ta tag i den biten!

Tjenixen så länge!

Vintervitt...

Jaha, där fick jag! Knäppt på näsan bara så där! Nu är det vinter igen, riktigt jäkla dundervinter! Snön hänger tung på trädens grenar, det är några minusgrader och väldigt vitt och fluffigt och vackert ute.
Jo jag tycker att det är vackert, väldigt vackert, men jag tycker det är vackert med julpynt också, och det vill man ju inte ha hela året, det är väl lite det som är grejen, att man bara har pyntet en viss tid och därför tycker att det är fint och vackert och roligt att ta fram. För min del är det samma sak med snön, det är vackert, men man tröttnar ju efter ett tag, jag har tröttnat nu, jag vill ha vår!

Hör du det, gud eller vem det nu är som styr vädret, blir det ett snökaos till på den här sidan september då ger jag upp, då går jag i ide på riktigt, eller flyttar, eller slutar vara snäll...
NU, ska jag sluta gnälla, men det var faktiskt inte jag som valde att bo i Sverige, det bara blev så, och om jag fått välja så hade jag valt ett land med snäppet varmare klimat. Nu är jag klar, tack det var skönt.

I fredags gjorde jag förresten något väldigt skojigt, jag var på puben och träffade några gamla klasskompisar från gymnasiet, det var riktigt kul! Nu var det inte så många som kunde komma, vi var sex elever och en lärare, men det räckte så himla bra, nu hade man ju tid att prata med alla och verkligen ta reda på vad de hade gjort och vad de gjorde nu osv.
Mycket trevligt! Och det blir repris, till sommaren har vi tänkt, hoppas man får chans att träffa lite fler personer då!

Nu ska jag gå och tvätta bort min mascara från igår, typ tredje gången i mitt liv som jag går och lägger mig med smink på, och det tror jag att jag är rätt ensam om.

Tjena på en stund!


Gråmulet...

Åh vad den här vintern är lång och grå och tråkig. Nu räcker det med både det vita och det gråa och det kalla tycker jag, nu vill jag ha grönt, varmt och blommigt, kan man få det eller?
Man blir ju helt luddig i huvudet när det är grått så här länge, som jag sagt förut, man kunde lika gärna gå i ide så här års. Alternativt tröstäta och kolla på film hela dagarna, vilket inte riktigt går ihop med mitt nya "sundare" liv, tyvärr, det hade annars varit rätt lockande, i alla fall idag.

Och inte blir det mer inspirerande och roligt att söka jobb heller när liksom hela tillvaron är mulen. Idag har jag skickat min första statusrapport till arbetsförmedlingen, det var ju inte heller någon munter historia, åtta sökta jobb, inte hört något från något av dem utom en som blivit tillsatt! Döden!
Det känns lite löjligt att redovisa för dem också, jag kan ju hitta på att jag sökt tusentals jobb om jag vill, det gör jag givetvis inte, men jag skulle kunna om jag ville.
Jag förstår inte riktigt vitsen med att redovisa till dem, är det för att visa att man faktiskt söker? Eller är det för att de ska se vad man söker, eller är det för att de ska se hur mycket man söker? Eller är det för att de ska se hur värdelös man är på att söka (om man nu är det) och då rycker de in och hjälper till?

Nu ska jag gå ut med hundarna och se om jag blir gladare av det, och senare ska jag på kör-övning på världens bästa kör och blir jag inte gladare av det då är det något allvarligt fel!

Mors mors så länge!

RSS 2.0