Mitt sommarlov

Nämen, kanske någon tänker, semester menar hon väl? Nä, för jag har sommarlov, för jag ska börja skolan om en och en halv vecka!
Och det har varit och är ett av de bästa sommarloven jag haft någonsin, strax innan Ronny gick på semester bestämde vi oss för att inte hitta på något särskilt under ledigheten, vi bestämde oss för att stanna hemma helt enkelt! Och det var ett alldeles förträffligt bra beslut. Det har varit så skönt och vi har fått massa smågrejer fixade hemma och vi har solat och badat och kopplat av, träffat massa vänner och haft grillmiddagar och kräfskiva och farit iväg på små äventyr, helt perfekt!

Igår pilade vi iväg till goda vänner på Djurö och hade lite semester där, packa övernattningsväskan och in med hundarna i bilen och brumma iväg bara, hur skönt som helst. På plats blev det skogspromenad till havet, en skön öl på en klippa och senare blev det grillmiddag och sällskapsspel på verandan, hur mysigt som helst!

Nu ska vi snart ta en promenad till den lokala grekrestaurangen och äta middag där, nästan som att vara utomlands men närmare hem och man får krypa ner i sin egen säng på kvällen!

Jag kan verlkigen rekommendera hemma-semester, prova det om du inte gjort det vettja!

Tjillevippen!

RSS 2.0