Man blir bara glad!

Måste bara säga en sak. Jag sitter och lyssnar på Martas (fotbollsspelaren) sommarprat och jag tror jag är kär i henne nu! Trots lite knackig svenska så blir man bara så glad av att höra henne, hon spelar världens gladaste och dansvänligaste musik och berättar en historia som man gärna vill lyssna på, rolig är hon också! Jag sitter här och fånler mest hela tiden! Heja Marta!

Också kan jag ju inte låta bli att känna mig lite lokalpatriotisk och stolt över att vi bor i samma kommun hon och jag och att hon numera hör hemma i det laget!

Så om ni känner er ungefär lika pigga, sprudlande och käcka som vädret idag, ta och lyssna på hennes sommarprat, man blir bara glad!

Igår och idag

Gårdagen tänkte jag sammanfatta här idag, okej?

Bad hairday
Kakor till fikat
Backa på en sten
Shoppa fort och bra
Städa kök
Tvätta
Gå ut med hundar
Minimal middag bestående av:
- Pytteliten bit paj
- 1 glas vin
- Liten bit choklad
Somnade sur

Idag kan jag sammanfatta dagen hittills enligt följande:

Vaknade på betydligt bättre humör än jag somnade
Var tidseffektiv i morse (ovanligt)
Tröstshoppade på lunchen
Spillde dressing på blusen
Kakor till fikat IGEN, nu är paketet slut
Ont i fötterna av röda skorna, ska inte ha dem till jobbet mer

Hoppas på samma effektivitet som i morse när jag kommer hem och ska städa.

Allt för nu, känner mig outsägligt trist och slapp i hjärnan idag, har inget kul eller bra att säga om någonting, hoppas för allt i världen att det går över. Hej.




Jag kanske överdrev en aning...

...när jag skrev: "faktiskt är avgörande för framtiden för företaget". Men det är en viktigt presentation, vi kan sätta punkt där.

Nu är jag mest nojig över vad jag ska ha på mig, är ju så dålig på det här med att SE proffessionell, strikt och business-aktig ut, om det inte handlar om uniform då, tror ni det är okej att komma i kockmundering? Det skulle jag känna mig proffessionell i, men nej det är nog inte okej.
Jag måste skaffa ett par business-brallor, och kanske en blus...ni hör ju, blus, det är inte jag! Inte business-brallor heller, jag är tröja, kofta, jeans och möjligtvis klänning. Jag är träskor och gummistövlar och möjligtvis stövlett. Inte pumps. Inte loafers. Inte för hög klack.
Hur ska jag lösa det här? Jag vill ju inte känna mig utklädd liksom...

Vad är ni för klädesplagg?



Nu blev jag lite nervig...

Fick just veta att jag ska delta på en viktig presentation på fredag, ett möte som faktiskt är avgörande för framtiden för företaget. Lääääskigt.

Jag ska visserligen inte prata något, om det inte råkar komma någon väldigt specifik fråga som jag råkar ha svaret på, vilket är väldigt tveksamt med tanke på att det rör ett område som jag inte har jobbat med.
Jag är med som moraliskt stöd, ska bara sitta där och se lugn ut, och proffessionell, shit hur ska det gå?
Presentationen är på engelska, det betyder att eventuella frågor till undertecknad kommer att ställas på engelska och kräver sålunda ett svar på engelska, och klädkoden är casual business, min favorit-dresscode...eller?

Såja!

Nu fick jag tillbaka mitt bakgrundstema, vet inte varför det försvann, men nu är det tillbaka och bloggen ser ut som vanligt!
Ja jag vet att det är rätt trist och gammalt och borde fräschas upp, jag ska göra det, snart...
 
Nu måste jag jobba!
 
Hörs!
 

Fisksoppa, gymmet och spagettiarmar

Hej!
 
Idag har jag jobbat, kokat en svingod fisksoppa med lite fusk och varit på gymmet för första gången på svinlänge. Det gick ganska bra...försökte springa och det har jag ju inte blivit bättre på under "ledigheten", har inte övat helller så det är ju inget konstigt med det. Det bästa med träningen var ändå att jag INTE kände mig astjock, vilket hade varit helt naturligt med tanke på att det var jag och ett knippe välpumpade ynglingar av hankön där.
 
Nåja, detta avslappnade förhållningssätt till min kropp kommer sannolikt gå över till på torsdag för då är det yoga i spegelsal.
Nu har jag spagettiarmar. Och jag tittade på Dallas.
 
Nu vankas tvätthängning, hundpromenad och dusch...mjaaa... Ser fram emot helgen!
 
Tjippollata!

Undrar sa flundran...

Jag har tänkt på en sak. Tror ni att det finns några par som varit med i "Tur i kärlek", "Vem tar vem" eller "Casanova" som fortfarande är tillsammans? Som faktiskt fann varandra genom dessa program?
Jag har aldrig träffat några i alla fall. Tänk vad störtskönt det skulle vara om man träffade några som på frågan "Hur träffades ni?" Kunde svara "Vi träffades i Tur i kärlek". Meddela mig gärna om ni känner några sådana!
 
Nä, nu är det dags för en liten lista! Det var längesen! Idag innehåller den filmer jag sett i sommar med en kort och högst personlig resencion till:
 
"The kids are alright" - Kunde ju varit bra, men tyvärr så känns det som att den slutar mitt i, precis när den där vändningen ska komma så är filmen slut, och sånt är ju värdelöst. Massa lösa trådar som man aldrig hittar någon ände på. Fruktansvärt! Och den som förmodligen ska betraktas som "the bad guy", är den som man tycker allra bäst om i filmen. Den här filmen behöver ni inte se, den ger ingenting.
 
"Crazy stupid love" - Fantastiskt rolig, fin och bra! Den går direkt in på min topp-tio-lista! Vi såg den två kvällar i rad och det var lika bra båda gångerna! Det är så befriande att se en amerikansk film där allt inte är så himla pluttinuttigt. Se den, annars jävlar!
 
"American pie, the reunion" - Över mina förväntningar! Väldigt rolig faktiskt! När man såg "The wedding" så kändes det verkligen som att man var klar med det där gänget, men nu var det banne mig lika kul att se dem igen! Lite barnslig humor fortfarande men det är ju rätt skönt ibland, det behöver ju inte vara så himla vuxet och underfundigt PK hela tiden, ibland är det skönt att garva åt att en kille bajjar i en kylväska!
 
Tror det får räcka så för tillfället. Kanske utökas listan vartefter, vi får se!
 
Tjalom så länge!

RSS 2.0