HURRA!

Jag drar en lättnadens suck och lutar mig tillbaka och njuter av sommaren, för nu vet jag vad som väntar! Den 17 augusti är det jag som börjar skolan igen, det ni! Jag ska plugga turism i två år och bli fullfjädrad turism-expert inom valfritt område, riktigt vilket det blir vet jag inte ännu, det får liksom komma under tiden jag pluggar har jag tänkt!
Studielånet är beviljat också så nu är det bara att rusa iväg till affären och tjacka bänkpapper och luktsudd och fina block och pennor!

Det tog ett tag för mig att bestämma mig kan man säga, men jag tror det är bra, nu har jag ju haft ett litet studieuppehåll på en så där 13 år så nu känner jag mig redo igen, verkligen redo, taggad uti fingerspetsarna! Det ska bli så himla kul!

En fantastiskt bra grej med skolan jag ska gå på är att den ligger så ofantligt nära mitt hem, grannkommunen liksom, jag kan cykla dit om det blir riktigt knapert med ekonomin! Men att åka buss jämfört med att åka bil går nog på ett ut skulle jag tro.

Plugga...häftigt! Tänk att jag kom in, jag undrar varför, jag förstod inte riktigt deras poängberäkningssystem om jag ska vara ärlig, även fast de förklarade hur det funkade, det jag lyckades snappa upp var att arbetslivserfarenhet som inte har med turism att göra eller någon anknytning till den branschen räknas över huvud taget inte med. Då tänkte jag att då är det nog kört för mig, fast jag har ju rätt fina betyg i mina yrkesämnen från gymnasiet, de kan ju ha hjälpt till en del.

Ju mer jag tänker på det desto mer fantastiskt känns det, undrar hur det är att plugga som "vuxen"? Hur som helst ska det bli väldigt spännande, och roligt, och givande! TJOFLÖJT!!

Tack och hej så länge, nu ska jag borsta tänderna, krypa ner i nybäddad säng och börja på en ny bok, kan livet vara mer komplett?

Kramisalami!

RSS 2.0