Vad ska jag börja med?

Åh...Det är så mycket jag borde göra men som jag inte har någon lust eller ork till. Vad gör man för att få sån där extrem energi som jag hade härom dagen?
Klockan är redan över tolv och jag har inte gjort någonting känns det som, jag har betalat räkningar, ätit frukost, gått ut med hundarna och sökt ett jobb. Det är ju inte så illa egentligen men jag saknar ändå den där oändliga energin. Har jag tur så kommer den efter att jag lunchat, jag siktar på det!

Jag har i alla fall fått ett uppdrag nu som måste utföras idag, det består av att hoppa in i den lilla bilen, åka till ett centrum och inhandla en liten gå bort-present, sånt är kul, det kanske blir min kickstart liksom, sen när jag kommer hem, kanske jag har både lust och ork att dammsuga, ta hand om disken och bädda sängen?

Ha en trevlig helg nu för det ska jag ha!

Tjipp tjipp!

Sportlov

Jädrans vilket majsigt sportlovsväder det blev! Lyckos alla ungar som är lediga, och lyckos mig som också är "ledig", jag kan ju i alla fall gå ut mitt på dagen och njuta lite, mellan jobbsökningarna, som det för övrigt gå bra med, jag har sökt ett till jobb idag, det verkar väl hyfsat kul av annonsen att döma, men man vet ju aldrig, det kan ju vara drömjobbet! 

Jag har haft en så himla shysst helg, fredagen bestod av en alldeles perfekt kombo av god mat, gott vin, tv-underhållning och umgänge med familjen, bra start!
På lördag förmiddag blev vi spontaninbjudna på födelsedagskalas med utomhusgrillning i en trevlig park här i närheten, oj så trevligt det var, man fick supergoda grillspett med kött och grönsaker förstå vad lyxigt med sånt mitt i vintern!
Lördagkvällen fortsatte i samma anda med middag och trivsamheter i glada vänners lag.
Söndagen var lugn och bestod av lite städning, lite shopping också middag och träning på kvällen, och efter träningen såg vi en så söt film "Bedtime stories" heter den, väldigt mysigt och rolig och fin, en riktig saga!

Nu ska jag ge mig av till en bokhandel vi bestökte inatt, då bokrean började, och där vi fick betala alldeles för mycket för en av böckerna, den kostade 59:- på rean och vi fick betala 219:- det är ju fel så det ska vi ordna till!

Tjipp så länge!

Resultat

Häftigt, lite tidspress gjorde susen! Jag har faktiskt sökt ett jobb nu! Nu känner jag mig nöjd och betydligt mer taggad att gå vidare och söka flera! Skönt! Dessutom känns det befogat att slappna av lite nu, luncha och gå ut i solen!

Nu tar jag helg!

Tjipp!

Vad gör man en dag som denna?

Ja vad gör man en dag som denna egentligen, det är fredag, det är en strålande dag med blå himmel, lite gnistrande snö på marken och sol. Klockan är 12.52, jag har redan gjort följande:

- Promenerat hundarna
- Ätit frukost
- Kört ett barn till skolan
- Kört runt med bilen och lyssnat på ljudbok
- Tvättat två maskiner
- Badat två hundar
- Dammsugit nedervåningen
- Bäddat två sängar
- Vattnat alla blommor

Effektivt måste jag säga, vad duktig jag är! Det tråkiga är att det jag verkligen borde ägna mig åt, dvs söka jobb, har jag ingen lust med, jag har kört fast. Jag satt i flera timmar igår och letade och letade men hittade inget intressant.
För visso borde jag väl gå en promenad med hundarna och käka lunch också, men jag är inte hungrig och hundarna är fortfarande blöta så vi kan inte gå ut ännu.

Jag måste ha en plan, en utmaning, nu ska vi se här, klockan är strax ett, om en timme borde jag var hungrig och hundarna torra...nu går jag och sätter på lite kaffe, sen ger jag mig ut på nätet och letar järnet efter jobb tills klockan är två, så får vi se hur långt jag kommit på en timme, jag återkommer med besked!

Tjenixen så länge!

Status

Fortfarande arbetssökande, helt okej, har inte börjat hitta på knäppa arbetsuppgifter i hemmet åt mig själv ännu.


Ditten å datten

Hej hej hallå!

Jahaja, då var man arbetssökande igen då. Lattjo! Jag vet ju av erfarenhet att det kommer vara rätt skönt de första tre fyra veckorna, men sedan....ja då börjar man hitta på knäppa grejer igen, så vi får hoppas att det inte blir så långvarigt den här gången!

Jag har egentligen inte något kul att skriva om, jag uppdaterar mest för någon sa till mig igår att jag var lite dålig på det, men har man inget att skriva så har man inte. Här kommer istället en liten nostalgitripp...



Har ni sett på maken till fina gossar?

Kram på er alla!

RSS 2.0